ma t/m za 10:00 - 23:00 horeca 23:30

|

zo 10:00 - 22:00 horeca 22:30

0528 - 82 03 33


Producten zoeken

Baden

Onze heerlijke baden zijn bij uitstek geschikt om even bij te komen van een rondje sauna. De verschillende temperaturen van deze baden zullen u helpen om het effect van de sauna gangen optimaal te benutten.

 

Zwembad

Ons buitenbad heeft een temperatuur van circa 32 graden Celsius. Ideaal om uw rondje sauna mee af te sluiten. Het buitenbad beschikt tevens over een bruisbank waar u zich helemaal kan overgeven aan de bruisende bubbels.

 

 

 

Voetenbad

Onmisbaar bij een sauna gang. Breng uw bloedsomloop op gang met een heerlijk warm voetenbad. U zult merken dat uw lichaam sneller op temperatuur wordt gebracht.

 

Whirlpool

De warme whirlpool (circa 37 graden Celsius) is ideaal om de spanning van u af te laten glijden. Geef u helemaal over aan het warme water en de bubbels en u zult heerlijk ontspannen.

Varieer uw saunagang eens met een bezoekje aan de whirlpool, u merkt dat u optimaal profijt zult hebben van de rustgevende werking van onze sauna’s.

 

Dompelbad

De afwisseling van warm naar koud staat centraal bij uw rondje sauna. Deze afwisseling maakt de sauna zo gezond. Nadat u uw zweet heeft afgespoeld met een koude douche stapt u in het dompelbad. Het dompelbad heeft een temperatuur van ongeveer 10 graden Celsius en dus ideaal om uw lichaam terug op temperatuur te brengen.