ma t/m za 10:00 - 23:00 horeca 23:30

|

zo 10:00 - 22:00 horeca 22:30

0528 - 82 03 33


Producten zoeken

Sauna

Een saunabezoek is niet alleen om heerlijk te ontspannen en ideaal om je gedachten los te laten, maar heeft ook een reinigend effect op uw lichaam. Omdat de temperatuur in  een sauna tussen de 80 en 100 graden ligt, zult u gaan transpireren en daardoor alle afvalstoffen in de huid afvoeren.

 

Om de afvoer van deze afvalstoffen zo goed mogelijk te begeleiden en de ontspanning tijdens uw sauna bezoek zo optimaal mogelijk te maken, hebben wij voor u het ‘rondje sauna’ van begin tot eind beschreven. Sauna Thermen Zuidwolde heeft zeven verschillende ontspanningsfaciliteiten, welke geniet uw voorkeur?

 

 

 

Grotsauna (65 graden)

In onze unieke grotsauna waant u zich in een compleet andere wereld. De prachtige muziek in deze drie meter diepe grot vergroot de mystieke sfeer en helpt bij het los laten van uw gedachten. Deze unieke ervaring kunt u niet laten schieten!

Probeer ook onze grotmassage met pure honing, een ware belevenis.

 

 

Reguliere Sauna (85 graden)

In deze karakteristieke sauna hangt een ontspannen sfeer en aangename temperatuur. Zo wordt de temperatuur niet warmer dan 85 graden Celsius. Ideaal voor de beginnende sauna liefhebber.

 

 

 

100% Houtgestookte sauna (80 graden)

Heeft u onze 100% houtgestookte sauna al eens geprobeerd? Deze sauna wordt volledig verwarmd door hout en zal u hierdoor een andere ervaring bieden dan een sauna met een elektrische kachel. Doordat u met z’n allen rond om de haard zit krijgt deze sauna een gezellige en knusse sfeer.
 

 

Diehard sauna (90 á 95 graden)

Echt zweten doet u pas in de diehard sauna. Liefhebbers van een echt hete sauna zijn hier op hun plek. De temperatuur in deze sauna stijgt tot wel 90 graden Celsius. Alleen voor de echte diehard.

 

 

Iki sauna (70 graden)

De Iki sauna is de ultieme bron van ontspanning. Het hart van deze sauna bestaat uit een grote hoeveelheid lavastenen die rondom de kachel liggen. Hierdoor is de luchtcirculatie prettig en bezorgt u een unieke zuurstofrijke ervaring.

 

 

Laconium sauna (45 á 50 graden)

Deze infraroodsauna werkt erg goed om uw stramme en vermoeide spieren te ontspannen. Het infraroodlicht in de sauna heeft een huid reinigende werking en vertraagt het huidverouderingsproces.

 

 

Turks stoombad (40 á 45 graden)

Het Turks stoombad heeft een temperatuur van circa 45 graden Celsius bij een luchtvochtigheid van 80-100%.  De wisselwerking tussen warmte en vocht op de huid maakt dat de poriën wijder worden, waardoor vuil en schadelijke stoffen worden verwijderd. Het verdampte water heeft een milde aangename uitwerking, vooral op de luchtwegen.